Wednesday, December 17, 2008

Friday, November 28, 2008

Friday, October 24, 2008

Friday, October 17, 2008

Sugulased

Vanavanaema juures Häädemeestel

Sunday, October 5, 2008

Tuesday, September 30, 2008

Minu musi ja sünnipäeva kingitus

Ei tea kas ma ei ole sillas uue kiiktooli pärast ;)

Monday, September 1, 2008

Mägironija vol.2

Krt, kuulsin kui mingi moment tuli teisest toast hädine "Emme!" ja siis pidin ehmatusest istuli kukkuma. Vt kus sunnik oskab juba ronida. Ma otsisin teda laua alt, et jäi kinni kuskile - a tema hoopis ei saand sealt kõrgustest enam alla :P

Monday, August 25, 2008

Tuesday, August 12, 2008

Sunday, August 10, 2008

Tarmo uus lemmikmänguasi ;)

Peale seda kui emme 2 korda seebi tagasi vannituppa viis, hoidis Tarmo seda kolmandat korda kätte saades käes rohkem kui pool tundi jutti ;D

Katsikulised :)



Thursday, July 31, 2008

Muster-issi

Kui emme vanaemaga marjul käis, hoidis issi põnne ja mõlemad kustusid ta sülle ää. No niii armas, et löö või maha ;)

Sunday, July 20, 2008

Monday, July 14, 2008

:)

http://picasaweb.google.com/kaasike/RandoReinsalu

Üks pereliige jälle juures ;)

Nimi: Rando Reinsalu
Sündis: 14.juuli 2008.a. kell 11.43
Kaalus: 3910 grammi
Pikkus: 51 cm
Apgari hinne: 10/10

Actioni ootuses ... ;)

No kui täna action'iks ei lähe, siis ma ei tea millal läheb :P
Kell on 2.53 ööl vastu esmaspäeva. Olen kodus. Väljas on kottpime. Mehe saatsin magama ja poja panin juba ammu tuttu. Kõht teeb ai-ai-ai circa iga 10 mintsa tagant. Varsti hakkab pulli saama. Usun, et ämma äratamine tuleb juba lähima kolme tunni jooksul ette võtta, et ta lapsevalvesse kutsuda ;)
Hoidke nüüd meile pöialt :P

Saturday, June 28, 2008

Venna kiri Kahulast :D

Valdur kirjutas:
"Kass on tont. Täna läksin päeval tühje õllepurke sauna viima. Kui ukse lahti tegin, siis jooksis sealt õnneliku vabaduse suunas kass, kes oli sama must nagu nõgine neeger ööpimeduses. Isa on meil tubli ja vahetas saunakatuse harjalauad ära. Kass läks tõenäoliselt öösel sama redeli kaudu katusele ja siis läks sauna hiiri püüdma korstna kaudu. Hea on, et siiber lahti oli, muidu oleks istunud siibri peal niikaua kui sauna hakatakse kütma ja siis kaminasse potsatanud.Tegelikult ta tahtis sauna hiirtele santa klausi teha. Kindlasti laulis veel sõbralikult hou-hou-hou..... siis tegi muhhahhaa...... ja siis sõi hiired ära..... ja magas valge saunalina peal hommikunitugitoolis. Ma ei julgenud teda tuppa lasta ja viisin söögikausi trepi peale õue. Täna sauna küttes oli parem tõmme küll korstnas. Isa ütles, et peaks ta maja korstent ka saatma puhastama. Siis isa leidis, et töötoas on jahutünni kukkunud kaks hiirt. Me siis panime kassi sinna jahutünni sisse hiiri püüdma...... et äkki saab siis valge värvi tagasi.... ei saanud....
Tervitustega, Valdur"

Kass originaalis :P


Wednesday, June 25, 2008

Jaanid 2008

No ei tea kas meil ei sadanud esimene pool päeva vihma või mis.

Õnneks klaaris taeva kella kuueks ära. Isegi päikest sai nähtud :)

Poega pildistamast ma ei väsi:

ülejäänd pildid on adrel: http://nagi.ee/photos/kaasike/sets/104107/

Wednesday, June 11, 2008

Ma söön neid purustatult :P

Enne kui emme hommikul üles tõusis käis keegi juba vahvleid purustamas. Ma kuulsin küll, kes see oli :P

Monday, June 9, 2008

Mäletate veel ...

... Härra "Anekdooti" Leopoldi saate lõpust ;) Kes alati ninapidi kapiuste vahele jäi.
Meil on nüüd enda oma. Piilub aeg-ajalt oma maja"aknast" diivanil istujaid ;)

Saturday, June 7, 2008

Mul möödus tänane päev klassikokkutuleku, sauna ja jalgpalli tähe all. Päris palju tähti ;)
Meil sai 10 aastat keskkooli lõpetamisest ja saime uuesti kokku Kauksis ühes puhkemajas. 28-st tuli 20 kohale. Päris kenasti :) Nägin Enet, Elinat, Hälist ja Piretit ja veel paljusid. Tore oli uuesti näha. Ei saaks öelda, et inimesed välimuselt 10 aastaga väga muutuvad. Osadel oli juustevärv muutunud - kes oli varem brünett, oli nüüd blond ja vastupidi. A ära oleks kõik tundnud kui tänaval vastu tuleks. Praegu oli abielus 2 (juhhhuu, mina olin üks neist) ja 3 oli juba jõudnud lahutada. Lapsi saime kamba peale 10 ringis.

Tarmo õppis täna sõrmega viibutamise ja ai-ai-ai ütlemise ära. Vanaema viibutas sõrme kui poiss viinamarjadega mängis ja emme ütles ai-ai-ai kui ta kohvitassil sanga küljest ära sai. Nüüd kui pahandust teeb, siis ütleb, et ai-ai-ai ja viibutab ise endale sõrme.
A oi ta oli muts kui me Jõhvi tulime eile. Ta ei ole enne nii palju autos jonninud kui eile. Tegime Paides poe peatuse ja ta oli poes ka muts, mis muts. Viskas poes pikali kui oma tahtmist ei saanud ja jonnis "Ei-taha".

Ostsin täna esimest korda elus eestikeelse Playboy. Jama. Seksikaid "jutukesi" oli 1. Kenasid totse 5 (neist vaid 3 rohkem kui 1-l pildil) ja ülejäänud osa ajakirjast oli reklaam :D Võib-olla ma liialdan veidi, aga umbes nii ta oli. FHM-is oli ka rohkem mida lugeda/vaadata ;)

Vot siuksed lood siin pool sood :)

Monday, May 26, 2008

"Leksikon" vol.1

1 a. 5-kuuse TARMO SÕNARAAMAT (seisuga 26.05.08)

  1. IIISS - kiisu (esimene sõna)
  2. ISSS - issi (teine sõna)
  3. EMME - emme (esimene täispikk :D sõna)
  4. EEL - veel (tekkis kiikudes matkides küsimust "tahad veel hoogu?" ja kõlades umbes nagu "eeeeeeeeeeel")
  5. AU-AU - koer
  6. TÄH - aitäh
  7. TO - auto
  8. EI´TA - ei taha (lemmikväljend söömisel ja potitamisel)
  9. NNGA-NNGA - kana
  10. HRÖH-HRÖH - siga, notsu
  11. EI SAA
  12. T - Elevant
  13. MME - mõmmi
  14. AI-AI - muld
  15. LLL - vesi
  16. LLL - lill
  17. LLLE - sülle
  18. MM-MMM - söök, süüa

Jõulukuusk ja emme eesmärgid

Mu ema poolt ülemöödunud aastal (siis kui Tarmo sündis) jõuluks meitele toodud kuusk on siiani elus! Ja ajab noori kasvusid (võsusid?) - selliseid helerohelisi juppe on kohe mitu-mitu! Möödunud aasta suvel unustasin teda tihti kasta, sest ta oli üksi teisel (põhjapoolsel) rõdul. A nädsa. Siiani elus teine :)
Kuulan praegu netist raadiot (kui teile meeldivad Enya laulud, tšekake järgi: minge lehele http://monadfm.org/listen-now/ vajutage "Listen", seejärel avaneval playeril "Celtic" ja siis kolmnurkset play nuppu) ja naudin varahommikust üksindust. Mehed põõnavad alles. Olen juba kella poole seitsmest ärkvel, kuid päike, mis magamistuppa hommikuti paistab, ei lasknud peale teist öist kempsukülastust (ei ole see "kõhuga" elu kerge) uuesti uinuda. "Kõhu" kohta veel niipalju, et 32. rasedusnädalal magada on võimalik vaid kahes asendis - külili. Kas paremal või vasemal küljel. Vot. Katsuge tee nii magada, et jalad ära ei sureks! Ma kasutan lisapatja ;) See aitab.
Olen suutnud täita kaks selle aasta Tarmoga seotud eesmärkidest: 1) ta joob ise kruusist, tassist või ükskõik mis topsilaadsest asjast. Lutipudel on lännu (loe: kappi pandud) juba 1,5 nädalat. Ja lutt juba 5.ndat kuud. 2) Ja poja magab oma voodis. Vähemalt suurema osa ööst ja enamuse lõunauinakutest. Hommikuti ärkab ta kella 7-9 vahel, tuleb poeb meie kõrvale ja kustub mõne aja pärast uuesti. Lastes meil nii veel 1-2 tundi magada. Väga armas temast ;)
Nüüd on vaid 1 suurem eesmärk jäänud: "Potil käimine". Hoian teda küll enamuse ajast v.a. kodust lahkumisel, ilma mähkmeta, kuid potile ta ise ei lähe ega küsi. Õnneks hoiab juba 1 -1,5 tundi end kuivana. Algul (2 kuud tagasi) pissis minu meelest iga poole tunni takka ja teinekord tiheminigi. Eile õnnestus üle pika aja (loe: mitme kuu) 2 korda pool paksust kraamist potti püüda. Oh seda emme õnne :P Kui tal on püksid märjad, siis käib ringi küll jalad harkis ja ütleb, et "ai-ai-ai" või "ei saa". Aga ise jah märku ei anna, et nüüd läheks või tahaks. A küll ta õpib. Palju sa 1-aasta ja 5-kuuselt ikka tahad, onju!

Thursday, May 15, 2008

Vana lahkus ise ;)

Ma ei ole kade. Jagan morssi ka kassiga :D

Wednesday, April 30, 2008

Vanaema töö juures

Pole 100 aastat ema töö juures kohvi joomas käinud. Vanasti kui ta valves oli, sai ikka nii mõnigi kord papsiga kaasa sõidetud. Seekord võtsin mehe ja põnni kaasa. Papsi ka muidugi.