Saturday, June 7, 2008

Mul möödus tänane päev klassikokkutuleku, sauna ja jalgpalli tähe all. Päris palju tähti ;)
Meil sai 10 aastat keskkooli lõpetamisest ja saime uuesti kokku Kauksis ühes puhkemajas. 28-st tuli 20 kohale. Päris kenasti :) Nägin Enet, Elinat, Hälist ja Piretit ja veel paljusid. Tore oli uuesti näha. Ei saaks öelda, et inimesed välimuselt 10 aastaga väga muutuvad. Osadel oli juustevärv muutunud - kes oli varem brünett, oli nüüd blond ja vastupidi. A ära oleks kõik tundnud kui tänaval vastu tuleks. Praegu oli abielus 2 (juhhhuu, mina olin üks neist) ja 3 oli juba jõudnud lahutada. Lapsi saime kamba peale 10 ringis.

Tarmo õppis täna sõrmega viibutamise ja ai-ai-ai ütlemise ära. Vanaema viibutas sõrme kui poiss viinamarjadega mängis ja emme ütles ai-ai-ai kui ta kohvitassil sanga küljest ära sai. Nüüd kui pahandust teeb, siis ütleb, et ai-ai-ai ja viibutab ise endale sõrme.
A oi ta oli muts kui me Jõhvi tulime eile. Ta ei ole enne nii palju autos jonninud kui eile. Tegime Paides poe peatuse ja ta oli poes ka muts, mis muts. Viskas poes pikali kui oma tahtmist ei saanud ja jonnis "Ei-taha".

Ostsin täna esimest korda elus eestikeelse Playboy. Jama. Seksikaid "jutukesi" oli 1. Kenasid totse 5 (neist vaid 3 rohkem kui 1-l pildil) ja ülejäänud osa ajakirjast oli reklaam :D Võib-olla ma liialdan veidi, aga umbes nii ta oli. FHM-is oli ka rohkem mida lugeda/vaadata ;)

Vot siuksed lood siin pool sood :)

No comments: