Saturday, March 17, 2007

arstitädi külastus

Täna käisime poisiga perearsti juures - 3 kuud sai täis ja tuli poja mõõtma ja kaaluma viia. Meie põnn on praegu täpselt 6340 grammi raskune ja on 62 sentimeetri pikkune. Täitsa ponks väikemees juba ;) Kuna aeg oli seal maal, sai ta ka vaktsiinilaksu täna kätte. Kusjuures vaktsiinikisa oli suhteliselt lühiajaline,sain ta seal kohe sülle võtta, siis sai kisa otsa. Vereprooviga oli hullem. Nii väiksest sõrmest ei tule see veri nii ruttu välja kui võiks. Esmaspäeval pean helistama, siis saab vereproovi vastuse. Kui see on korras, siis tuleb rauasiirupit vaid kuni järgmise arsti külastuseni võtta. Rauasiirupit võtame veel 1 kuu (ikka seepärast, et sündides nii väike oli).

Kummaline kuidas hakkad mitmuses rääkima - me võtame rauasiirupit. Tutkit me võtame. Ma annan ja poja võtab :P

Me tegime täna Veikoga seljankat. Polegi seda varem teinud. Purgisuppi on hea lihtne teha, lõikad paar kartulit juurde ja ongi valma. Ostsin ühe koduse ja ühe seeneseljanka. Väga põnev oli ;) Täitsa söödav kukkus välja.


Käisin õhtul õues autot ringi parkimas. Arsti juurest tulles poiss jorises nii kõvasti, et tulime ruttu-ruttu üles tuppa ära ja ma parkisin auto maja ette. Parkisin hiljem garaaži ringi. No täitsa kevade on väljas. Niiiiiiiiiiiii mõnus. Super. Selliseks võiks jäädagi. Ema kirjutas, et pühapäevaks lubas juba lörtsi :s Nautigem siis soojust kuni seda on ;)

Panen kaks pilti ka blogi juurde.

1.pilt on sellest kuidas poja peale söömist rõõmsalt issi arvuti tegemisi vaatas - istus üle 10 minuti turvahällis ja ei teinud piuksugi. Kui mu mees netis "sõda peab", siis on ta samal ajal vendadega skype'i või ventrilo programmi kaudu ühenduses ja muudkui lobiseb nendega. Tarmo arvas kindlasti, et isa suhtleb temaga :P Igal juhul talle täitsa meeldis issit jälgida ;) Ja 2.pilt kannab pealkirja "kes krt selle hantli mu tugitooli pani" ;)







No comments: