Monday, August 17, 2009

Sunday, June 21, 2009

Rallivennad


Ei tea kas ei tekkind sada korda soov rallit peatada ;)

Rando: "Ka vanema venna ja ratta võtan peale kui vaja!"

Posted by Picasa

Lapsed kasvavad ruttu

Ühe väga kalli sõbra pere
08.04.09 ja 21.06.09
Posted by Picasa

Thursday, May 7, 2009

Friday, April 3, 2009

Saturday, March 21, 2009

Wednesday, March 18, 2009

Tuesday, March 17, 2009

Ei karda kõrgusi ma ;)

Kui ma eile end Tarmoga "Välgu" multikat imearmsast kutsust vaatama unustasin, kadus mingil momendil laps ää ja mis mina kuulen? Keegi mässab köögis. Ja mis mina näen? Keegi on vallutanud kõikse ohtlikuma koha (end vinnanud külmkapi pealse kapi kallale, kuhu ma panin tikud, küünlad, kodukeemia ja ravimid) ja luges parasjagu mitu tikku mahub ühte karpi.


Saturday, February 28, 2009

Vot mis mamps meid tegema paneb :P

Ei tea kas kutil ei ole keel suust väljas kui keskendub. Nagu mampsi suust kukkunud ma ütlen.

Väiksem ei oska veel iseseisvalt istuda ja on seetõttu mänguasjakastis.

Friday, February 27, 2009

Muudatuste aeg

On aeg naasta tööle.

Jestas küll.

See tuli nagu välk selgest taevast.

Krdi majanduskriis ma ütlen.

Leidsime, et kõige targem lahendus on mees vanemapalga peale vormistada.

Pole midagi parata kui va mutsud ta töö juurest circa 4 tonni võrra ta palka kärpida tahaks. Olen 100 prossa kindel, et nii nad plaanivad väiksemaid koondamisrahasid suveks.


Samas onju, kesse krt käskis auto ja korteri jaoks nii suured laenud kaela võtta.


Käisin täna tööl pabereid vormistamas. Kõik jooksis kui õlitatult. Ja tegelt oli tore töökaaslasi näha! Nendega mine või maailma lõppu!

Saturday, February 21, 2009

A meitele jõudsid vastlapühad :D


5 päeva


Tarts jõudis käia 5 päeva. No viimaste kuude rekord tegelikult. Eile ja täna köhib jälle nagu vana suitsumees :s ja väikse palaviku on ka omale hankinud. Nagu igaks juhuks tead. Esmaspäevane lasteaeda minek on praegu küsimärgi all. Eks näis mis ta tervis teeb.

A magusat armastab mitme mehe eest. Vahepeal käib nagu muuseas köögis suhkrutoosi tühjendamas.

Monday, February 16, 2009

Jesss, sain ühe jälle lasteaeda :P

On 16.veebruar. Sain Tarmo uuesti lasteaeda. Ta ei ole seal käinud alates 23.detsembrist. Eriti hea meelega ta sinna just ei jäänud. Sõimerühmas jõudis juba kasvatajagi vahetuda selle ajaga. Üks läks ära dekreeti.

Olen Rantsiga kahekesi kodus. Mees on hommikuses vahetuses tööl.

Eile oli vahva. Mul oli plaanis nagunii poistel juukseid lõigata ja peale seda neid vannitada. Aga Rando muutis asja kohustuslikuks, sest ta leidis põrandalt venna poolt sinna pudenenud pooliku šokolaadi kommi. Ei tea kas ta ei pannud seda pintslisse ja ei õitsenud peale seda.

Et ma ka ei õpi, et laste puhul ei tähenda vaikust kunagi midagi head ;) See on alati pahaendeline. See tähendab alati millegi uue (ja tihti keelatu) tegemist. Alati!!!

Friday, January 23, 2009

Vot

Käisin täna noorema põnniga (ja no vanem oli ka kaasas) perearsti juures. Väiksem sai vaktsiinid kätte. Ühe sutsaka kummasegi jalga. Ei ole kerge see laste elu. Muudkui torgivad.

Sõbrants helistas eile. Tarmo lasteaiarühmas olevat tuulerõuged.

Ma ei teagi kas tahan enam last järgmisel nädalal lasteaeda viia. Eks perearst otsustab. Võib-olla ei lubagi.

Homme lähme vist mehe vanaisale külla. Plaan on igal juhul küll. Sõltub vanaisa tervisest ja plaanidest. Ämm helistab talle täna. Küsib järgi.

Nigu kaksikud ma ütlen :P


... ja täiendasin tapeedimustrit


Aitasin kassi liivakasti puhastada ...


Thursday, January 22, 2009

Igapäeva rõõmud

Meil sajab paksu laia lund praegu. Tegelt peenikest. A Pärnu jaoks on ka see peenike paks. Igatahes on rõdu valget värvi.
Käisin täna lastega õues hommikul. Panin äratuse kella kaheksaks. Ja kella kümnest olime juba õues. Rants tegi seal oma esimese hommikuune vankris ära. Tarmoga sebisime sel ajal kelgutada. Ta vunts ei viitsi kelku mäest üles tirida. A sellega seoses meenuvad pildid lapsepõlvest kui ütlemata tore oli kui keegi kelgu mäe peale viskas.
Siis koristasin toad ära. Mis ei ole kerge tegevus, kui juba tolmuimejaga mütates tuleb kellelegi 7 korda lutti suhu panemas käia, sest too ei ole nõus pealtvaataja olema, ja kui keegi teine samal ajal mänguasju uuesti mööda tuba juba laiali laotab ;)
Ja ma panin mõlemad lapsed lõunaund tegema. Ühel ajal! Mis ei ole ka kerge tegevus.
Ja ma tegin neile lõunasöögi valmis. Mis tähendas kummikinnastes kartulite koorimist (krt kas keegi on kummikinnastes kunagi kartuleid koorinud? Kui ei ole, siis te ei tea kui närvesööv tegevus see on. Sest kindad on libedad ja kartulid on libedad ja liiga tugevasti ei saa lõigata, sest muidu on kindas auk ja ta ei täida oma vettpidavat funktsiooni enam). A mis sa teed kui sind tabab igatalvine põletik, mistõttu käed vett ei kannata.
Igal juhul on mul nüüd vaba pooltund enne mehe töölt tulekut ja ma kohe naudin mõnuga üksindust arvuti taga.
p.s. Kes koera saba ikka kergitab, kui mitte koer ise ;)