Friday, April 27, 2007

vihm

Ei tea kas ma tegin õigesti või mis kui pool tundi tagasi pesu õuest ära tuppa kuivama tõin. Taevas oli na kahtlase näoga. Nüüd sajab väljas ladinal :P

Öised rahutused Tallinnas teevad meele ärevaks. Õudne - 57 vigastatut s.h. 13 politseinikku, 99 rüüstatud poodi ja üle 10 kummuli keeratud auto. Purjus noored lähevad ikka päris segaseks. Nüüd on 300 inimest kinni peetud. Puhta hullud, ma ütlen. Hea, et see pronksõdur ära viidi. Need rahutused oleks ilmselt tulnud nii või naa, kui mitte nüüd enne 1.maid, siis kindlasti sügisel 9.novembri. Marurahvuslus ei ole hea asi :S

Sain täna 40 küüne vuntsimisega hakkama - käisin enda ja poisi sõrme- ja varbaküüned üle. Voh. Tehke järgi ;)

Thursday, April 26, 2007

vot

Võtsin kätte ja käisin kolmapäeva õhtul peale sünnipäeval käimist poisiga õhtul jalutamas. Kõndisin Pärnu jõeni ja tagasi, oi kui ilus jõgi ja Tallinna mnt. sild pimedas on, niiiiiiiiiiiiiiii ilus, ja poiss magas vankris terve tunni ühte jutti!
Mõtlesin, et kordan vägitükki täna lõuna ajal kui ta juba 2 tundi üleval oli olnud.
Ei oleks tasunud korrata.
Ilm oli kena, päike paistis. Poiss kustus mul kõhukotis 5 mintsaga ära ja sain ta kenasti vankrisse ringi tõsta. A nii kui jõe äärde jõudsime, oli üleval nagu 5 kopikat. Ma muidugi lootsin, et ta jääb uuesti magama. A võta näpust. No istusime seal jõe ääres pingi peal tükk aega. Siis muutus ta rahutuks. No toitsin teda. Natuke aega oli rahulik, siis hakkas nutma. Panin vankri istuvaks käruks ringi ja põnni sinna sisse. A talle ei meeldinud seal turvavöödega kinnitatult sõita ja kuna ta on alles nii väike, ei paistnud tal seal ka eriti mugav ja ta andis sellest kohe valjuhäälselt teada. Selleks ajaks jõudis Anneli ka Kristiniga jõe äärde. No ja ega mul muud ei jäändki üle kui Tarmo uuesti traksidega kõhu peale võtta ja siis koos Anneliga kodu poole vantsida. Tarmo kustus poole tee peal ära. Panin ta vankrisse ja tal klõpsti silmad jälle lahti. No on tegelinski.
A vähemalt sain Anneliga muljetada. Tore, et Kristin Tarmost 1 kuu ees on;) Nii saab kohe käigu pealt targemaks (nt.kuidas lisatoitu andma hakata vms).
Pildil on Tarmo oma uues lemmikasendis - ainuvõimalik issi süles, sest teiste jalad ei ole nii pikad. Seal ta vahib ringi ja muudkui muliseb. Ilmselt räägib, mis ta näeb. Vot.

Wednesday, April 25, 2007

Mia sünna

Käisime Mia sünnipäeval :) Väga vahva üritus oli. Seal oli meid kokku neli noort ema oma esimeste lastega. Sünnipäevalaps sai esmaspäeval 2-aastaseks teised olid kõik alles circa poole-aastased. Tarmo oli kõige noorem (4,5 kuud), Kristin oli 5,5 kuune ja Miko oli 7-kuune.Täitsa mõnus pidu oli. Tarmo pidas end hästi üleval ja siis on peol kerge ja tore olla :)
Tore oli kuulda selliseid tuttavaid probleeme ja nende üle naerda nagu näiteks miks mehed aru ei saa me murest kui me ei mäleta millisest rinnast last viimati toidetud sai :D

Tagasi Pärnus

Käisin täna poisiga apteegis, sest kohustuslike D-vitamiini tilkade säilivusaeg hakkab lõppema ja kohtasime tee peal onu Rauli, picasaweb.google.com/kaasike/Aprill2007onuRauliga, kelle lahkel loal lippasime Tarmo linnavanavanemate kodust läbi, et vanaisa tehtud marineeritud räime proovida.



Enne lahkumist õnnestus Tarmol ka töölt saabunud vanaema näha :)
Posted by Picasa

Maavanaisaga


Täitsa nigu kõnniks juba :P

Posted by Picasa

Metsas puid tegemas



Posted by Picasa

Leia pildilt Tarmo versus leia pildilt Allar


Posted by Picasa

Maavanaemaga lustimas ;)

Posted by Picasa

Mis teeks emme Tarmo vahvate onudeta ;)




Posted by Picasa

Esimene tutvus muusika-maailmaga ;)


Posted by Picasa

Allariga


Minu kallis väikevend, kes polegi enam nii väga väike - circa 10 cm pikem :P
Posted by Picasa

Kahulas


Käisin möödunud nädalal Kahulas.


Vennas oli Inglismaalt koju käimas, veetsime selle aja Kahulas koos.



Hirmus tore oli.



Tarmoga seal olles ei tunnegi, et tahaks kuskil mujal olla.



Aind mees võiks ka seal olla!





Esimesel päeval nägin üle pika aja oma tädi Jutat.


Niii mõnus soe päev oli. Super soe!

Saturday, April 14, 2007

Täna pererahvas õue ei saa :P


Posted by Picasa

Metsa see uusim kirjandus, elagu lutt

Käisin poisiga perearsti juures igakuisel mõõtmisel. Ta on nüüd ületanud 7 kilo piiri kaaludes 7090 grammi. Hetkel on ta 65 sentimeetri pikkune.

Ta on hakanud autos jorrama. Saab aru, et ega muidu vist sülle ei võeta.

Andsin alla ja ostsin luti. Krt kui hästi see mõjub. Nutt katkeb paugu pealt tead. 4 kuud pidasime ilma vastu. Ei tea kas oli seda väärt :s Uhkuse värk ilmselt. Tahaks ju kangesti teha nii nagu "viimane" kirjandus soovitab :s Metsa see kirjandus :P Elagu lutt!!!

Thursday, April 12, 2007

Kassiga päikest võtmas ;)

Täna viskas kass põrandal end poisi juurde teki peale siruli :D
Posted by Picasa

Mina ja kilps

NB! Kilps on tehtud maailma parima tädi poolt!
Posted by Picasa

Annan alla ;)

Posted by Picasa