Tuesday, May 29, 2007

Esimene hambaharja õpe

No mis asja see mamps küll teeb?















Minu igemete sügaja :D














Voh !
Posted by Picasa

Monday, May 28, 2007

Käime beebide vesivõimlemises ;)

Selliste palavate ilmadega (+25 kraadi) on basseinis ikka super mõnus :P
Posted by Picasa

Juhhuuu, poja keerab!

Tarmol õnnestus eile kui emme nõusid köögis pesi, end selili asendist kõhuli keerama hakata:) Esimesed kaks korda õnnestus tal see kui emme nõudepesu vee järgi vannitoas käis, a kolmanda korra oli emme juba valvel. Tarmo keerab küll alles kuidagi juhuse tahtel, aga IKKAGI KEERAB! Nii LAHE!

Kadri juures päikest võtmas



Ega päevitamine ole lihtne töö ;)
Serval võrgus (= kardinas)
Posted by Picasa

Sunday, May 27, 2007

Sai hõbepulmas käidud

Mu mehe tädil oli pulma-aastapäev - 21.mail sai 25.aastat abielus oldud. Jube vägev ikka. Tea kas me abielu kestab sama kaua ;)
Nägin nüüd öösel meest koju oodates õudukat unes - semmis teise naisega pulma seltskonnas, panin talle tutaka kirja ja siis selgus, et oli mehe täditütar või miskit. Jestas küll. Ei teand ärgates kas rõõmust nutta või naerda.
Avastasin pulmas, et olen kade kui kapsauss. No mitte ei taha poissi teiste hoolde jätta. Õudne. Kogu aeg pean kontrollima, et ega laps ei nuta. Siinkohal suurimad tänud agaratele lapsehoidjatele, eriti Kretsile ja ämmale, jube hää oli ikka mehega üle pika aja tantsu keerutada!
Posted by Picasa

Saturday, May 26, 2007

Thursday, May 24, 2007

oooo... see mõnus massaaž ;)


Perearst pakkus suunamist laste massaaži kabinetti. Me haarasime kohe võimalusest kinni.
Tarmole täitsa meeldib :)
Posted by Picasa

Juhhhuuu, tänasest alates lisatoitu ka :D


Emmele juhhuu, Tarmole öäkk :D Ühe teelusikatäie keedetud kartulit sõi siiski ära. Rohkem pole raamatu järgi esialgu tarviski :D
Posted by Picasa

Friday, May 18, 2007

Käisime šoppamas


Realiseerisime Tarmole katsikutel kingitud kinkekaardid ära :P

Posted by Picasa

Kohtumine Taneli ja Jaanikaga 18.05.07

Teine kord on kasulik lisaks tervisliku seisundi paranemisele haiglas ka uute tuttavate saamine (mis juhtus novembris 2006). Me põnnide sünni vahe on täpselt 2 nädalat. Tarmo sündis 10.12.06 ja Tanel 24.12.06
Posted by Picasa

Friday, May 11, 2007

Thursday, May 10, 2007

5-kuune

Saime lõpuks Tarmoga jälle perearsti juures ära käidud. Ta on nüüd jälle üle mõõdetud ja kaalutud ja ma informeeritud igasuguste asjade kohta.
Tarmo on 600 grammi raskem kui eelmine kord kaaludes nüüd 7650 grammi. Kasvanud on ta 2 sentimeetrit pikkust (nüüd kokku 67 cm) ja 2,5 cm pea ümbermõõtu (nüüd 44,5 cm). Vot.
Sain Tarmole saatekirja lastemassaaži (et ta ennast siiski varsti keerama hakkaks) ja 23.mail lähme esimest korda.
Perearstikeskusega samas majas asuvas apteegis sain väljaspool järjekorda (apteekri kutsel) rauasiirupi retseptiga löögile. Ja teel koju kustus Tarmo autos ära.Nüüd tudub siin arvuti kõrval turvahällis. Ma ei hakkand teda sealt välja koukima. Las magab.

Täna on meil plaanis veel issile vastu minna ja siis õhtul seitsme paiku Tarmo linnavanaema ja vanaisaga Tarmo 5-kuuseks saamist tähistada ja siis öösel eurovisiooni vaadata.

Üleeile öösel Tarmo ärkas mingi õudusunenäo peale üles ja röökis nii mis hirmus. Ei tahtnud rinda ega kussutamist ega miskit. Alles voodikarusselli heli peale rahunes. Ma ei saa aru, miks nii väikestel lastel peavad õudusunenäod olema. Nii kole-kole kuulata kui ta "niuksub" läbi une.

Eile öösel röökis enne magama jäämist pool tundi jutti ja minu meelest ilma põhjuseta. Ei aidand toitmine, lutt, kussutamine, ringi käimine, karussell ega mänguasjad. Ei tea kas hakkavad hambad tulema või on gaasid, mine võta kinni. Igal juhul täna joon ma hulgem apteegitilliteed ära. Kikusid tal igatahes veel ei paista.

rahunes.Eile öösel röökis enne magama jäämist pool tundi jutti ja minu meelest ilma põhjuseta. Ei aidand toitmine, lutt, kussutamine, ringi käimine, karussell ega mänguasjad. Ei tea kas hakkavad hambad tulema või on gaasid, mine võta kinni. Igal juhul täna joon ma hulgem apteegitilliteed ära. Kikusid tal igatahes veel ei paista.

Mu tädi Meeta kirjutas mulle. Tarmole ta on siis vanatädi.
Soovis emadepäevaks õnne. Nii armas :) Mul talle alles eelmisele kirjale vastamata :S

Reedel tuleb Kadri peale tööd mu juurde kohvi jooma.

Tuesday, May 1, 2007